Treceți la conținutul principal

Atelier Carturesti Timisoara / Paper craft workshop at "Carturesti" in Timisoara

Anul acesta libraria Carturesti sarbatoreste 12 ani de existenta...12 ani de carti, ceai si o atmosfera grozava, asa cum n-am intalnit in alta librarie...
Printre evenimentele care marcheaza aceasta aniversare, s-a numarat si atelierul de paper crafts organizat de Carturesti Timisoara impreuna cu Incubator 107 Timisoara, pe care am fost invitata sa-l tin in 22 noiembrie.

Tema atelierului a fost realizarea unei felicitari de Craciun in tehnica iris folding.
Ce ste iris folding? Ei bine, este un mod de a folosi fasii de hartie indoita pentru a umple o apertura facuta intr-o bucata de carton, urmarind un sablon. Pare complicat? Nu e complicat chiar deloc, insa e nevoie de rabdare...:)
Iata cateva poze de la atelier :



Chiar daca lumea pare foarte concentrata, sa stiti sa ne-am distrat si am avut timp sa bem un ceai si sa mai povestim cate un pic.





Iata si unul dintre globuri... dupa atata taiat si lipit, in sfarsit vedem rezultatul...Acest glob este ornamentul central al felicitarii. Find in doua culori se vede bine forma de iris (asemenator celui al camerei de fotografiat) care da numele tehnicii.





Nu ne ramane decat sa lipim globul pe baza felicitarii. Iata si o felicitare care este gata.




Tehnica si materialele au fost aceleasi, dar fiecare felicitare arata altfel. Asta imi place cel mai mult la ateliere... fiecare  participanta si-a pus in valoare propria creativitate.










Le multumesc mult organizatorilor pentru ocazia de a tine acest atelier!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Felicitare dar de nunta / wedding gift card

Felicitarea are buzunaras pentru cadou.

felicitare de botez pentru un baietel / Baby boy baptism card

Card size: A5

O bufnitica va ureaza la multi ani!