Cautare

translate the page

luni, 29 iulie 2013

1 an de Incubator 107 Timisoara

hello lume,

acum 2 saptamani, in 20 iulie, Incubator 107 Timisoara a sarbatorit un an de existenta...La multi ani! :)
Cum s-au intamplat lucrurile, asa cum stie cel mai bine Incubatorul...cu o zi intreaga de ateliere dintre cele mai diverse, muzica si dans. Evenimentul a avut loc la Muzeul satului banatean de la Padurea Verde.
M-am bucurat foarte mult ca am putut sa iau si eu parte la sarbatoare cu un mic atelier de flori de hartie, care mie mi-a placut foarte mult...sper ca si participantii au fost la fel de multumiti de florile pe care le-am facut impreuna. Am facut garofite mai mari si mai mici din hartii pentru cupcake si pentru boane, flori din hartie de origami in tehnica teabag folding, flori din servetele de hartie pe care le-am colorat apoi cu cerneluri (va puteti imagina cum au aratat mainile noastre la terminarea atelierului...:))   )
Iata cateva fotografii facute de cei de la Incubator cu masuta la care am mesterit: Fetita aceasta blonduta si foarte simpatica...a fost asistenta mea de nadejde in cele cateva ore in care ne-am jucat cu hartiutele...:)

 garofita facuta din hartii pentru cupcake-uri

 ne gandim ce model de floricica sa mai facem

 making of: lipim petalele unei flori in tehnica teabag folding


 cateva modele de flori pe care vizitatorii mei le-au facut

Pentru mine a fost o dupamasa de weekend petrecuta cum nu se poate mai bine ... mesterind afara, in aer liber. Multumesc Incubator 107 pentru invitatie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu