Treceți la conținutul principal

A little bird told me...

Hi,

A little blue bird told me... well... I can't tell you what...but I can show it to you for sure... :))


This card is inspired by  " Copic Coloring Guide"  from Annie's Attic.
Size: 12x15 cm , very well suited for a kid's birthday.

Daca va place, o gasiti la magazinul Lavly in Timisoara...:)

Comentarii

  1. Sorana, revin la tine cu o intrebare:instrumentele necesare acestei ocupatii?
    Eu fac voluntariat la un camin de copii si as vrea sa ii invat ceva nou, chiar daca si eu trebuie sa invat odata cu ei.Facem impreuna desene si origami, le duc carticele de colorat si cred ca le-ar placea sa faca niste felicitari cu quiling, mai simple cei drept decat ale tale.Cei de la camin nu isi permit sa le cumpere nici macar carioci...Eu le duc.Deci, m-ar interesa daca sunt scumpe pentru ca nu imi permit sa dau multi bani pe ele, avand in vedere ca mai dau bani pe creioane, carioci, foi pentru imprimanta, tus(uneori le duc desene imprimante sa le coloreze) etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirelle, Cariocile Copic sunt destul de scumpe. Cele pe care le folosesc eu sunt 17 Ron bucata...le-am luat de la ComplexArt http://www.complexart.ro/creativ-art-hobby/ din Timisoara.
      Daca vrei sa-i inveti quilling, iti trebuie un ac de quilling (care si el poate fi scump) si fasii de hartie de 3mm, 5mm su chiar mai late in functie de ce vrei sa faci.... Iti mai trebuie lipici pe baza de apa, din acela care la inceput e alb, iar cand se usuca devine transparent. Evident, iti trebuie si o forfecuta.
      Vestea buna la quilling e ca acul poate fi improvizat dintr-o scobitoare sau dintr-un bat de frigaruie pe care-l crestezi pe verticala (desi marturisesc ca eu n-am reusit sa lucrez in varianta asta, poate si pentru ca mi-am cumparat acul original de la inceput). Hartia se gaseste si gata taiata, dar poate fi taiata si manual (eu la inceput am liniat coli colorate, de xerox, si le-am taiat cu un trimmer...insa iti trebuie multa rabdare mai ales la fasiile de 3 mm).Tutoriale gasesti o gramada pe net ca sa inveti tu mai intai...
      Iti doresc multa bafta! :) si daca mai pot sa te ajut cu ceva, scrie-mi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Felicitare dar de nunta / wedding gift card

Felicitarea are buzunaras pentru cadou.

felicitare de botez pentru un baietel / Baby boy baptism card

Card size: A5

O bufnitica va ureaza la multi ani!